TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

Terméktanúsítás

A magyar gyártók és forgalmazók termékeiket első sorban a hazai illetve az EU piacra kívánják eljuttatni, de a globális piacnak is sok hazai szereplője van. A különböző piacok eltérő műszaki- és jogi szabályzásokkal határozzák meg a forgalomba hozatal és az üzembe helyezés feltételeit.

Az EU országokban a termék használata során fellépő esetleges veszélyek függvényében különböző megfelelőségértékelési eljárásokat kell lefolytatni. Ez a gyártói nyilatkozattól / CE / a termékek harmadik fél által történő bevizsgálásáig és tanúsításáig terjed.

A TAM CERT Magyarország Kft. terméktanúsító tevékenységét a megfelelőségértékelés, termékek, folyamatok, és szolgáltatások tanúsítására szóló akkreditációi és kijelölései alapján végzi, Magyarország EU-ban bejelentett, NB 2102 számú/Notified Body/ tanúsító szervezete.

Cégünk független harmadik félként végzett tanúsításaival eltérő szabályzású piacokon is megbízható segítséget tud adni a gyártóknak illetve a forgalmazóknak az értékesítéshez. A TAM CERT Magyarország Kft. bevonásával a gyártói nyilatkozatok objektív és véleményezett formában, a kockázatokat jelentősen csökkentve kerülhetnek kiadásra, még abban az esetben is, ha harmadik tanúsító fél bevonását a direktívák nem tartalmazzák.

Szakmai kapcsolat:
Dr. Gémes György András
Ipari Szolgáltatások Üzletág vezető
E: gemes.gyorgy@tamcert.hu
T: +36 30 496 6750

Ajánlatkérő TC-ISZÜ-A001