TERMÉKTANÚSÍTÁS

A magyar gyártók és forgalmazók termékeiket első sorban a hazai illetve az EU piacra kívánják eljuttatni, de a globális piacnak is sok hazai szereplője van. A különböző piacok eltérő műszaki- és jogi szabályzásokkal határozzák meg a forgalomba hozatal és az üzembe helyezés feltételeit.

 

Az EU országokban a termék használata során fellépő esetleges veszélyek függvényében különböző megfelelőségi eljárásokat kell lefolytatni. Ez a gyártói nyilatkozattól / CE / a termékek harmadik fél által történő bevizsgálásáig és tanúsításáig terjed.

A TAM CERT Magyarország Kft. termék tanúsító tevékenységét a megfelelőség értékelés, termékek, folyamatok, és szolgáltatások tanúsítására szóló akkreditációi és kijelölései alapján végzi, Magyarország EU-ban bejelentett, NB 2102 számú/ notified body / tanúsító szervezete. 

Cégünk független harmadik félként végzett tanúsításaival eltérő szabályzású piacokon is megbízható segítséget tud adni a gyártóknak illetve a forgalmazóknak az értékesítéshez. A TAM CERT Magyarország Kft. bevonásával a gyártói nyilatkozatok objektív és véleményezett formában, a kockázatokat jelentősen csökkentve kerülhetnek kiadásra, még abban az esetben is, ha harmadik tanúsító fél bevonását a direktívák nem tartalmazzák.

Szakmai kapcsolat:

Varga Zsolt

Terméktanúsítóhely vezető

E: varga.zsolt@tamcert.hu

T: +36 30 280-9504

Ajánlatkérő TC-ISZÜ-A001

Megrendelő terméktanúsítás lefolytatására TC-ISZÜ-A005

Megrendelő terméktanúsítás lefolytatására TC-ISZÜ-A005

Megrendelő hegesztéstechnológia-tanúsítás lefolytatására TC-ISZÜ-A007

© 2017 by TAM CERT Magyarország Kft