SZEMÉLYTANÚSÍTÁS

A  TAM CERT Magyarország Kft. mint független kívülálló szervezet tanúsítja, hogy egy  vállalkozás, vállalat vagy intézmény szakemberei rendelkeznek azokkal az elméleti ismeretekkel valamint azokkal a szakmai tapasztalatokkal és hozzáértéssel, amelyek alapján adott tevékenységek elvégzésére jogosultak.


A gazdaságot működtető vállatok és intézmények számára meghatározó jelentőséggel bír, hogy az alkalmazottai milyen munka- és szolgáltatás specifikus képesítéssel rendelkeznek.


Magyarországon és az Európai Unióban munkát végző szerelő, építő, karbantartó és javító valamint gyártó és üzemeltető vállalatok személyzetével szemben támasztott követelményeket számos hazai és nemzetközi jogszabály írja elő, amelyek mellett speciális iparági előírások is megjelenhetnek. Adott esetekben a minősítést és személy tanúsítást csak kijelölt és Brüsszelben bejelentett szervezetek végezhetik/ Notified Body / Ilyen például a hegesztők minősítése.


A vállalatok vagy a képzést végző intézmények tanfolyamait követően a TAM CERT Magyarországi Kft. sikeres vizsga esetén többnyelvű tanúsítványt ad ki. A vizsgáztatás történhet a TAM CERT Magyarország Kft. saját bázisán vagy a megrendelő intézménynél az alábbi jogszabályokon alapuló kiterjesztéssel:

  • hegesztő minősítés: MSZ-EN-ISO 9606-1:2017 szabvány szerint, NAH akkreditáció alapján vagy 2014/68/EU –PED vagy TÜV hegesztő bizonyítvány

  • karima kötést végző szakember: DIN/ EN 1591-4:2013, TAM CERT vagy TÜV AUSTRIA tanúsítvánnyal

  • SCC tanúsítvány: vezetők és operatív dolgozók számára

Kérjük, a mindenkor aktuális, személytanúsítással kapcsolatos információkért (kiadott tanúsítványok érvényessége, illetve aktuális státuszuk) keresse kollégáinkat a +36 1 278 2295-ös telefonszámon.

Szakmai kapcsolat:

Dr. Czitán Gábor

E: czitan.gabor@tamcert.hu

T: +36 30 951 9914

SCC jelentkezési lap

Megrendelő és jelentkezési lap hegesztő minősítések lefolytatására TC-ISZÜ-A006

Megrendelő és jelentkezési lap hegesztő minősítések lefolytatására TC-ISZÜ-A006

© 2017 by TAM CERT Magyarország Kft