TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

SZAKÉRTÉS

Ahol lényeges dolgok történnek, ott fontos, hogy szakmai alapon szülessenek jó döntések: befektetők vásárolnak vagy indítanak beruházásokat, finanszírozók, bankok és biztosítók vesznek részt a projektek előkészítésében és megvalósításában. Összetett – nagy értékű vállalkozások dominálnak e téren, de az induló „start-up” vállalatok éppúgy igénylik a naprakész, speciális ismeretet, mellyel saját kompetenciáikat kiegészíthetik a Szakértőével.

Az üzletben fontos a kiszámíthatóság: akinek több és megalapozott információja van, az jobb döntést hoz, az az álláspontját meg tudja védeni ha kell, valamint stabilabb alapokra tudja építeni üzletét, vállalkozását.

A TAM CERT Magyarország Kft. munkatársai és szakértői köre elsősorban műszaki, környezetvédelmi és informatikai területen nyújtanak elemzéseket, készítenek szakértői értékeléseket, vizsgálnak meg tranzakcióra szánt tervezeteket, objektumokat, technológiákat. Adatszoba, red flag riport, due diligence jelentés, bankability tanulmány, független mérnöki felelősségvállalás, projektmanagement: ezekkel az eszközökkel szolgáljuk megbízóinkat!

Kell a szakértelem: ahol ott vagyunk a kockázat helyett a bizonyosság érzése lép fel!

Szakmai kapcsolat:

Dr. Mudri Katalin
E: dr.mudri.katalin@tamcert.hu
T: +36 30 212 3305

Karászi Zoltán
E: karaszi.zoltan@tamcert.hu
T: +36 30 356 1440

Véghelyi Tibor
E: v.t@tamcert.hu
T: +36 20 934 9271