OLAJ- GÁZ- ÉS VEGYIPAR

A föld kincsei kiaknázásának hosszú sora a tűz felfedezésével gyorsulhatott fel. Elemeket bontunk és szintetizálunk, hogy energiát, új anyagokat nyerjünk, melyek eddig ismeretlen képességekkel bírnak!  Vagy éppen a jól ismert, megszokott hatásokat sokkal energiahatékonyabban és környezetünk megkímélésével tarthassuk fenn!

 

Világos feladat egy TAM CERT NoBo szakértő számára, hogy az egyre drágább  beruházások megtérülése és gazdaságossága éppolyan fontos, mint a veszélyes és kritikus termelési és konverziós folyamatok kockázatának megítélése és kézbentartása.

 

Magyarország és Közép-Európa a nyugati energetikai és ellátási rendszerekhez zárkózik fel, azok hálózataiba kapcsolódik be, tranzit ország vagyunk olaj-, gáz- és egyéb termékvezetékeket tekintve.

 

Az európai előírásrendszerek alkalmazása mellett kiemelkedő hazai műszaki kultúra jellemezte országunkat. Ennek szinten tartása folyamatos személyi képzéseket és személytanúsításokat, beruházásokat, igényes karbantartást feltételez, sok a megfeleltetési és harmonizációs feladat a nemzetközi beruházók saját technológiai normáinak lokális alkalmazása során.

 

Független szakemberként járulunk hozzá a kockázatmenedzsment, a műszaki- és környezetvédelmi minőségbiztosítás elvárt kezeléséhez, számos előírás, törvény, direktíva és a józan mérnöki észjárás szabályai szerint. A tervező asztalon  megvizsgálandó tervek ellenőrzésétől és jóváhagyásától kezdve robbanásveszélyes környezetben történő üzemi próbákig bezárólag az Ügyfeleink oldalán állunk.

Megbízható szakértelmet szolgáltatunk a vegyipari befektetések előkészítésénél és működtetésénél, hogy az ember és környezete élhető és fejleszthető maradhasson!

Szakmai kapcsolat:
 

Karászi Zoltán

E: karaszi.zoltan@tamcert.hu

T: +36 30 356 1440

 

Dr. Czitán Gábor

E: czitan.gabor@tamcert.hu

T: +36 30 951 9914

© 2017 by TAM CERT Magyarország Kft