TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

OLAJ- GÁZ- ÉS VEGYIPAR

A föld kincsei kiaknázásának hosszú sora a tűz felfedezésével gyorsulhatott fel. Elemeket bontunk és szintetizálunk, hogy energiát, új anyagokat nyerjünk, melyek eddig ismeretlen képességekkel bírnak! Vagy éppen a jól ismert, megszokott hatásokat sokkal energiahatékonyabban és környezetünk megkímélésével tarthassuk fenn!

Világos feladat egy TAM CERT NoBo szakértő számára, hogy az egyre drágább beruházások megtérülése és gazdaságossága éppolyan fontos, mint a veszélyes és kritikus termelési és konverziós folyamatok kockázatának megítélése és kézbentartása.

Magyarország és Közép-Európa a nyugati energetikai és ellátási rendszerekhez zárkózik fel, azok hálózataiba kapcsolódik be, tranzit ország vagyunk olaj-, gáz- és egyéb termékvezetékeket tekintve.

Az európai előírásrendszerek alkalmazása mellett kiemelkedő hazai műszaki kultúra jellemezte országunkat. Ennek szinten tartása folyamatos személyi képzéseket és személytanúsításokat, beruházásokat, igényes karbantartást feltételez, sok a megfeleltetési és harmonizációs feladat a nemzetközi beruházók saját technológiai normáinak lokális alkalmazása során.

Független szakemberként járulunk hozzá a kockázatmenedzsment, a műszaki- és környezetvédelmi minőségbiztosítás elvárt kezeléséhez, számos előírás, törvény, direktíva és a józan mérnöki észjárás szabályai szerint. A tervező asztalon megvizsgálandó tervek ellenőrzésétől és jóváhagyásától kezdve robbanásveszélyes környezetben történő üzemi próbákig bezárólag az Ügyfeleink oldalán állunk.

Megbízható szakértelmet szolgáltatunk a vegyipari befektetések előkészítésénél és működtetésénél, hogy az ember és környezete élhető és fejleszthető maradhasson!

Szakmai kapcsolat:

Karászi Zoltán
Ügyvezető
E: karaszi.zoltan@tamcert.hu
T: +36 30 356 1440

Varga Zsolt
Terméktanúsítóhely vezető
E: varga.zsolt@tamcert.hu
T: +36 30 280 9504