SCC  Személytanúsítás

Mi az SCC?

Az SCC egy tanúsító eljárás, amely a lényeges baleset-, egészség-, környezet- és tűzvédelmi tényezők figyelembe vételével biztonsági irányítási rendszerek és személyek tanúsítására szolgál.

Célcsoportok?

A rendszertanúsítás célcsoportját azok a vállalatok alkotják, amelyek műszaki szolgáltatásokat kínálnak fel, továbbá a munkaerő-kölcsönző cégek és a szerződéses / ideiglenes munkavállalókat közvetítő irodák. Az SCC olyan általános felépítéssel rendelkezik, hogy bármelyik iparág probléma nélkül alkalmazhatja. A rendszertanúsításon belül kötelezően előírt a cégnél tevékenykedő személyek tanúsítása is.

 

SCC felkészítés és vizsga célja:

Az SCC követelmények teljesítésének céljai az egészség megőrzése, a biztonság megteremtése, a környezet védelme és az ergonómiai elvek érvényesítése.

Részvétel feltétele: Minimum szakmunkás előképzettség

A vizsga szintjei:

  • A18 doc. alapján operatív tevékenységet végző munkatársak

  • A17 doc. alapján operatív vezetők

A vizsgáztatás (felkészítés és tesztvizsga) időtartama: 1 nap

A vizsga formailag és tartalmilag kötött a TUV Ausztria tanúsító szervezet által, amelynek a TAM CERT Magyarország Kft. együttműködő partnere, kihelyezett auditáló helye.

A tanúsítvány érvényessége: 10 év


 

                                                         

 

 

   

  1. 10 fő feletti létszám esetén a felkészítést, vizsgáztatást a kért helyszínen is le tudjuk bonyolítani egy napon belül. Nagyobb létszám esetén kedvezményt adunk: ( 20 fő fölött 10%, 40 fő fölött 20% ).

  2.  Fenti ár nem tartalmazza a munkabiztonsági kiskönyvek árát, amennyiben nincsenek a munkatársaknak, akkor 3.000,-Ft/fő +ÁFA áron tudunk biztosítani.

  3.  Sikeres vizsga esetén a TÜV AUSTRIA CERT GmbH bécsi központja kiállítja a 10 évig érvényes, nemzetközileg elfogadott Oklevelet, majd 2 napon belül postázza. Cégünk SCC tanúsításkor a TÜV AUSTRIA kihelyezett tanúsítóhelyeként működik.

 

 

Szükség esetén igazolást adunk ki a sikeres vizsgáról, ill. 1-2 napon belül e-mail-ben megküldjük a színes fénymásolatot pdf-formátumban

Vizsgadíj

Vizsgáztatás megnevezése

Költségek

Operatív vezetők számára A17 szerinti vizsga vagy operatív munkatársak részére A18 szerinti vizsga.

45.000 Ft / fő + ÁFA

© 2017 by TAM CERT Magyarország Kft