TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

Acél és alumínium tartószerkezetek kivitelezése Európában
MSZ EN 1090

A képzés célja:
Az Európai Közösség alapvető célja, hogy garantálja az áruk és szolgáltatások szabad áramlását a közösség területén, továbbá hogy a kereskedelmet gátló tényezőket lebontsa.

Azon termékek, amelyek építésfelügyeleti területhez tartoznak, illetve a CPR hatálya alá esnek, csak CE jelöléssel és az ehhez kapcsolódó dokumentációval kerülhetnek forgalomba. Ezen jelölés és a hozzá tartozó dokumentálási rendszer jelenti a biztosítékot arra, hogy az adott termék megfelel a vonatkozó irányelveknek, illetve harmonizált szabványoknak.

Az MSZ EN 1090-es harmonizált európai szabványsorozat első része lefekteti azon követelményeket, amelyek a megfelelőség-igazolási folyamat során mind az acél, mind pedig az alumínium tartószerkezetek esetében feltétlenül szükségesek. A szabványsorozat második és harmadik része az acél és alumínium tartószerkezetek kivitelezésének technikai szabályozását tartalmazza.

A gyártónak mind az első vizsgálat, mind a rendszeres üzemi minőségellenőrzés során kiemelt feladata a termeléshez szükséges feltételek betartása, továbbá a termék tulajdonságainak folyamatos figyelemmel követése. A tanúsítás során a gyártónak igazolnia kell, hogy a termék gyártásához megfelelően képzett szakembereket foglalkoztat, dokumentált folyamatokat alkalmaz, és a gyártástechnológia által megkövetelt technikai berendezéseket használ.

Képzési tartalom:

  • Az MSZ EN 1090 szabványsorozat ismertetése
  • MSZ EN 1090-1 (CE megfelelőség-jelölés),
  • MSZ EN 1090-2 (DIN 18800-7 helyett),
  • MSZ EN 1090-3 (DIN 4113-3 helyett).

A tanfolyami képzés típusagyakorlatorientált, intenzív képzés, előadások, esettanulmányok
A tanfolyamhoz való csatlakozás feltétele: Középfokú végzettség
A tanfolyam időtartama: 1 nap
Részvételi igazolás:
TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.
„Acél és alumínium tartószerkezetek kivitelezése Európában – MSZ EN 1090” című tanfolyamon részt vett, a tanfolyam ismeretanyagát teljeskörűen elsajátította.

A tanfolyam díja:
Képzési díj: 25.000,-HUF+áfa/fő
Vizsgadíj: –

 

SZAKMAI KAPCSOLAT
Kuris Zsuzsanna
Akadémia és marketing vezető
e-mail: kuris.zsuzsanna@tamcert.hu
tel.:+36 30 736 3920

Általános információ:
Nyílt képzéseink helyszíne:
1134 Budapest, Váci út 49. 6. emelet
Tanfolyam kezdési időpontja: 9:00 óra

 

A TAM CERT a nemzetközi TÜV AUSTRIA Csoport magyarországi partnere: