TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

Nukleáris és energetikai üzletágat nyitott a TAM CERT Magyarország Kft.

2020.03.17.


2020.március 16-án a piaci igényekhez igazodva új üzletággal bővítette tevékenységét vállalatunk. A Nukleáris és energetikai üzletág vezetője Dr. Gémes György András, aki szakmai múltját olyan nagyvállalatoknál szerezte, mint az Erőkar, Siemens, Vincotte és TÜV Rheinland. Több, mint kétévtizedes kapcsolatban áll a hazai energetikával, többek között az energetika nukleáris területével, ahol elsősorban a primerköri főberendezések élettartam kimerülési folyamataival foglalkozott. Nagy gyakorlatra tett szert a károsodott energetikai berendezések oknyomozó vizsgálataiban, nagy nyomáson és magas hőmérsékleten üzemelő berendezések kockázatelemzésében, maradó élettartamuk meghatározásában.
Tapasztalatai kiterjednek továbbá működő gazdasági szervezetek hatékonyságot növelő projektjeinek vezetésére, akkreditált anyagvizsgáló laboratóriumok irányítására.

A felsőoktatásban külső óraadóként több mint két évtizede oktatói tevékenységet lát el, immáron docensként. Számos hazai és külföldi szaklapban, valamint konferencia-kiadványokban jelentek meg magyar és idegen nyelvű publikációi. Több hazai szakmai és tudományos egyesületnek tagja.
Köszönjük György bizalmát, munkájához sok sikert és kitartást kívánunk!