TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

Nagyberuházások, rekonstrukciók, javítási és szerelési munkák kivitelezése során a független harmadik fél által végzett minőségbiztosítási és ellenőrzési tevékenység jelentősen elősegíti a célkitűzések pénzügyi, és műszaki tervezésnek megfelelő, határidőre történő megvalósulást.

Az integrált műszaki felügyelet keretében a TAM CERT Magyarország Kft. tevékenységében QA és QC szolgáltatás együtt van jelen, a minőségbiztosítása folyamatok nyomon követése és a kivitelezés és megvalósulás folyamatos ellenőrzése.

QA tevékenység keretében a tervezési folyamatok véleményezése, eljárás és munkautasítások felülvizsgálata, és a vállalat irányítási rendszerek monitoringja történik illetve, a dokumentációknak megfelelő minőségbiztosítási tevékenységek nyomon követése.

Kiemelt terület a beszállítók, alvállalkozók felkészültségének, szakmai kompetenciájának ellenőrzése, eszközparkjának validálása.

QC tevékenység a tervdokumentációkban leírt műszaki követelményeknek megfelelő gyártási, kivitelezési és üzem behelyezési munkák folyamatos ellenőrzését foglalja magában. Az ellenőrzés kiterjed a munkavédelem, balesetvédelem, tűzvédelem és környezetvédelem előírásinak betartására is.

A QA és QC tevékenység az üzembe helyezéshez szükséges dokumentációs anyagok összeállításával zárul le.

Szakmai kapcsolat:

Farkas Imre
E: farkas.imre@tamcert.hu
T: +36 30 332 6192