Nagyberuházások jelentős részénél a beruházó vagy a beruházó mögötti tulajdonosi kör jelentős banki hitel csomaggal dolgozik. A hitel folyósításának megkezdése előtt valamint a folyósítási időszakban a hitelt nyújtó intézetek biztonságának egyik fontos eleme a hitel felhasználásának ellenőrzése és nyomon követése.

A pénzügyi elemzők és szakemberek mellett szükség van a bankoknak olyan ipari és műszaki tapasztalatokkal rendelkező mérnökökre, akik egyrészről a megvalósíthatóság kérdéseiben másrészről a kivitelezési munkák műszaki készültségének, minőségének értékelésében és ellenőrzésében vesznek részt, ugyanakkor függetlenek a beruházóktól, építő cégektől és beszállítóktól egyaránt.

A TAM CERT Magyarország Kft. független harmadik félként tevékenykedő szervezet, amely integrált műszaki-és projekt felügyeletet végez.

A beruházásokban jártas QA és QC szakemberek nemcsak a bankoknak adnak hiteles információt a kölcsön felhasználásának folyamatairól, a beruházás műszaki állapotáról és megvalósulási üteméről, hanem a beruházókat is segíthetik a kritikus műszaki pontokra történő figyelem felhívással illetve azok megszüntetéséhez szükséges lépések meghatározásával.

Független mérnöki szolgáltatás =

 Költségoptimalizálás + Pénzügyi kockázat csökkentés + Műszaki kockázat csökkentés

Szakmai kapcsolat:
 

Dr. Czitán Gábor

E: czitan.gabor@tamcert.hu

T: +36 30 951 9914

Karászi Zoltán

E: karaszi.zoltan@tamcert.hu

T: +36 30 356 1440

© 2017 by TAM CERT Magyarország Kft