TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

A due diligence – az alapos, gondos és lényegre törő átvilágítás a beruházók és a finanszírozók műszaki- és környezetvédelmi kockázatainak felmérése az adott beruházást, kivitelezést vagy akvizíciót megelőzően.
A due diligence riport megállapításai és eredményei alapján a befektető döntésének megalapozása megtörténik műszaki- és környezetvédelmi szempontból, a befektetés megtérülés- és kockázatmenedzsmentje tudatosan biztosítható.

A TAM CERT Magyarország Kft. független Due Diligence auditorként és szakértőként átvilágítási tanulmányokat és jelentéseket készít a Beruházó és/vagy a Finanszírozó Bank részére.

A műszaki és környezetvédelmi szakembereink a legkülönbözőbb ipari beruházási és akvizíciós projekteknél elemzik a tervezett beruházás műszaki tartalmát, piaci alternatíváit, beruházási- és működtetési költségvetését, versenyhelyzetét, valamint az üzemeltetés jogszabályi és hatósági keretrendszerének való megfelelőségét. Az elemzés folyamán a feltárt kockázatokról Vezetői Összefoglalókat, u.n. „Red Flag” riportokat is készítenek és azokat a Megbízó felsővezetésének mutatják be, az esetleges társterületi tanácsadókkal egyeztetve.

A műszaki és környezetvédelmi due diligence elemzés és szakértői jelentés a beruházási döntés meghozatalának, az akvizíció lebonyolításának, a beruházó és a hitelt nyújtó intézetek befektetés biztonságának kritikusan fontos, mára elengedhetetlen eleme.

Szakmai kapcsolat:

Karászi Zoltán
E: karaszi.zoltan@tamcert.hu
T: +36 30 356 1440