TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

KÖRNYEZETVÉDELEM

Kevés evidensebb összefüggés létezik, mint hogy egy élhető – sokszínűségében lenyűgöző – egészséges környezetben szeretnénk élni, megtartva azt a jövő generációk, gyerekeink számára is.

Ez csak tudatos és igen fegyelmezett módon érhető el: globalizálódó világunk a már okozott károk csökkentésén fáradozik, remélhetőleg jó döntéseket hoz, mikor az energia előállításáról, a milliónyi – milliárdnyi ember szükségleteinek biztosításáról van szó.

A hétköznapokban kell Mindenkinek hozzájárulni a kitűzött célok eléréséhez: ahogy termelünk, ahogy a hulladékainkat kezeljük, ahogy az élelmiszerekkel bánunk. A vegyszerek, a mesterséges adalékok, a ruháink vagy a játékaink, épületeink és járműveink mind-mind a környezetünket terhelik. A TAM CERT Magyarország Kft. szakemberei mély ismerettel rendelkeznek a bennünket védő előírásokról, kritikus kockázatok elhárításánál segédkeztek, sokszor és megbízhatóan mérték fel a kockázatokat és segítettek az azok kezelését hivatott döntések előkészítésénél. A (laboratóriumi) mérések és kiértékelések, a megfelelőség-biztosítás olyan eszközök, melyek a döntéshozók munkáját objektív alapokra helyezik, hogy a döntés megállja a helyét a polgárok, a szakmai versenytársak, a hatóságok, de legfőképpen a saját lelkiismeret előtt is!

Dolgozzunk együtt az élhetőnek megtartható környezetünk védelmén!

Szakmai kapcsolat:

Dr. Mudri Katalin

E: dr.mudri.katalin@tamcert.hu
T: +36 30 212 3305