TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

TAM CERT AKADÉMIA

A tudásalapú társadalomban a felnőttképzés egyre meghatározóbb szerepet kap, mivel hozzájárul az egyének hatékony fejlődéséhez és a munkaerő mobilitásához. Az életkor előrehaladtával a formális végzettségek egyre kevésbé jelzik azokat az igényeket, melyek a munkaerőpiacon meghatározóak, hiszen ennek a piacnak az egyik fő jellemzője a változás. Ebből következik, hogy a mai kor embere életpályája során akár több szakmaváltásra kényszerülhet, hiszen a munkaerőpiac mindig más képességekre fókuszál.

A TAM CERT Magyarország Kft. Akadémiája 1999. óta képezi szakembereit a menedzsment rendszerek számos területén (minőségirányítás, környezetvédelem, munka- és egészségvédelem, élelmiszerbiztonság). Ezeken felül szakági képzéseket kínálunk, mely egy-egy adott területen (egészségügy, szerelő- és építőipar, hegesztés-technika, EU-konform termékgyártás) ad hasznos, emelt szintű képzést hallgatóinknak. Tanfolyamainkon a sikerrel vizsgázók:

  • részvételi igazolást
  • TAM CERT
  • nemzetközi TÜV AUSTRIA

tanúsítványt kapnak, tanfolyamtípustól függően.

Képzéseinket az iparban tevékenykedő, nagy tapasztalattal rendelkező oktatók, iparági szakértők vezetik. Az elméleti képzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlat átadására, mellyel az oktatás hármas szinergiáját törekszünk megvalósítani:

elméleti megalapozottság – gyakorlati alkalmazhatóság – szemléletformálás

A TAM  CERT Magyarország Akadémia folyamatosan hirdeti meg képzéseit az alábbi három nagy témakörban:

 műszaki kompetenciák – biztonság és kockázatkezelés – minőség és menedzsment

Vállalatunk folyamatosan építi ki jól működő kapcsolatait egyetemekkel, szakmai szervezetekkel, hiszen a piaci igényeknek megfelelő szakmai felkészültség napjainkra elengedhetetlenné vált.

SZAKMAI KAPCSOLAT
Kuris Zsuzsanna
Akadémia és marketing vezető
e-mail: kuris.zsuzsanna@tamcert.hu
tel.:+36 30 736 3920