TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

A bennünket körülvevő berendezéseknek megvan a maga életútja, elhasználódási folyamata. Szerencsés esetben, tudatos megelőző diagnosztikai módszerekkel, az elhasználódási folyamat ismeretében az élettartam-kimerülés kézben tartható folyamat. A bekövetkezett káreseményeknek súlyos következményei lehetnek: komoly anyagi kár, személyi sérülés, és környezetre gyakorolt hatás.

Egy káresemény kivizsgálása, okainak megismerése minden tekintetben komoly információkat, tanulságokat hordoz magában. A feltárás hozzájárul a hasonló esetek elkerüléséhez, a proaktív beavatkozás megtervezéséhez, a szükséges beavatkozások, cserék mértékének meghatározásához, az üzemvitel kockázatainak értékeléséhez. Mindez segíti a költségek optimalizálását, a pénzügyi erőforrásokkal való hatékony gazdálkodást.

A káresetek kivizsgálását célzó oknyomozó vizsgálatok az esetek döntő többségében összetett ismeretek meglétét igénylik, több tudomány terület (gépészet, vegyészet, anyagtudomány, a berendezésben lejátszódó folyamatok) ismeretét. Mai szóhasználattal élve multidiszciplináris szakmai területek összehangolt munkájára van szükség.

A TAM CERT Magyarország Kft. szakértői rendelkeznek azon ismeretekkel, eszközökkel, melyek egy ilyen (jellemzően olajipari és energetikai területeket érintő) összetett szakértői tevékenység elvégzéséhez szükségesek.

 

A TAM CERT MAGYARORSZÁG Kft. szolgáltatásaival kapcsolatos kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal, további szakmai kérdésekben is készséggel állunk rendelkezésre!

 

Kapcsolat:
Dr. Gémes György András
Nukleáris és energetikai üzletág vezető
E: gemes.gyorgy@tamcert.hu
T: +36 30 496 6750