TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

ICT & SMART

Aki él, kommunikál: társaival, környezetével, távoli szervezetekkel, gépekkel, emberekkel.

Sőt gépek kommunikálnak gépekkel (M2M,IoT), „okosodik” minden: legnagyobb entitásként a „smart city”, az okos város vesz bennünket körül!

Ezt a kommunikációt mind inkább jellemzi a konvergens, integrált technológiák és szolgáltatások. Mindenről és mindenkiről adatok keletkeznek, adatokat gyűjtünk, rendszerezünk. Állandóan bekapcsolt készülékeket tartunk a kezünkben és olyan intelligencia jellemzi termelő vagy kényelmünket szolgáló gépeinket, melyek biztonságos működése önálló kritikus feladattá nőtte ki magát.

Szoftverek helyettesítenek bennünket, digitális alteregónk van, elektronikusan írunk alá, valós időben avatkozunk be a glóbusz bármely pontján. Virtuális valóságban játszunk, elektronikus pénzzel fizetünk, elemi érdek a valódi kockázatok megértése, az irányítás kézbentartása, a rosszhiszemű beavatkozások elhárítása. A TAM CERT Magyarország Kft. szakembereivel és társszakértőivel Ügyfelei szoftvereinek, gépeinek, irányítási rendszereinek és hálózatainak vizsgálatát, értékelését és tanúsítását végzi.

Ami az információbiztonságot tekintve kockázatos, az ne kerülhessen üzembevételre és használatra, ez a feladatunk megbízatásunk esetén!

Szakmai kapcsolat:

Karászi Zoltán

E: karaszi.zoltan@tamcert.hu
T: +36 30 356 1440

Kiss Tibor

E: tibor.kiss@tamcert.hu
T: +36 30 515 0840