TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

EGÉSZSÉGÜGY

A városokban, de a természethez közelibb környezetben is egyre gyorsuló életet élő ember egészsége talán a legnagyobb kincse.

Akinek munkája van, annak a sok helyen fokozódó teljesítménykényszer, akinek munkája nincs annak a haszontalanság érzése jelent lelki terheket.

A modern és modernizálódó társadalmak kulcskérdésévé nőtte ki magát a társadalmi szintű fizikai és mentális egészség, a menedzselhető egészségügy, a növekvő életkor és a szinte mindenből meggyógyulni vágyás és annak sok országban alapjogként definiált lehetősége.

Ez az egészségipar, gyógyszeripar, orvosi technológiák és kezelések állandó innovációját váltja ki, elemi kötelesség az élet és az ember védelmében a legnagyobb körültekintéssel és a legprecízebben eljárni. Ehhez járul hozzá a TAM CERT Magyarország Kft. szakértői köre.

A gyógyulni vágyó vagy az egészsége megőrzésén fáradozó, vagy csak egyszerűen a kényelmét, életminőségét vagy a játék örömét élvező embert vegyék olyan rendszerek körül, melyek a munkavédelemtől kezdve, esetleges munka- vagy sportbalesetei körülményei tisztázásán át az egészségügyi intézményekben történő kisebb vagy komolyabb kezelésekkel bezárólag megvédik, a biztonság és törődés érzetét kölcsönzik.

Mi ezért végezzük rendszer, termék és személytanúsításunkat azzal a céllal, hogy a rendszerek hatékonyan működjenek, az azokat irányító emberek pedig a legtöbbet hozzák ki magukból.

Szakmai kapcsolat:

Dr. Mudri Katalin

E: dr.mudri.katalin@tamcert.hu
T: +36 30 212 3305