TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

E-CERT Tanúsítványellenőrző rendszer

2020.január 1-jétől a TAM CERT Kft. Magyarországon elsőként vezette be a hegesztőminősítés területén a minősítetten hiteles, időbélyegzővel ellátott digitális aláírással rendelkező hegesztő tanúsítványok nyilvántartási rendszerét: az E-CERT rendszert.

A digitális aláírással ellátott hegesztő tanúsítvány pdf formátumban történő feltöltése esetén a weblapunkra, a munkáltató az alábbi adatok hitelességét ellenőrizheti:

  • tanúsított személy neve
  • tanúsítvány száma
  • tanúsítvány számkódja
  • vizsga időpontja
  • tanúsítvány érvényességi területe és  ideje

Amennyiben a hegesztő munkáltatója tájékoztatást ad a félévente esedékes hosszabbításokról, az ellenőrzés során az érvényes státusz jelenik meg. Ennek hiánya esetén a  vizsga időpontjától számított 6 hónapot követően a rendszerünk feltételesen érvényes állapotba helyezi a tanúsítványt.

A minősítő vizsgát követően a tanúsítvány elektronikus formában, digitális aláírással ellátva megküldésre kerül a megrendelőnek. Nyomtatott formában a tanúsítvány igény esetén szintén megküldésre kerül.

Szakmai kapcsolat:
Dr. Gémes György
Termék- és Személytanúsítóhely vezető hely.
E: gemes.gyorgy@tamcert.hu
T: +36 30 910 5500

Tanúsítvány(ok) érvényességével kapcsolatos ellenőrzés

Kérjük, a mindenkor aktuális, megfelelőségértékelési tanúsításokkal kapcsolatos információkért (a kiadott Tanúsítványok érvényessége, illetve aktuális státusza tárgyában) keresse tanúsítóhelyi kollégáinkat a +36 1 278 2295-ös telefonszámon, vagy tárgyi e-mailben kérjen tájékoztatást az info@tamcert.hu címre (vagy az alábbi elérhetőségekre) írt levélben, megadva nevét és elérhetőségi adatait, melyet 3 munkanapon belül feldolgozunk és hivatalosan megválaszolunk (figyelembe véve és betartva a TAM CERT Magyarország Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát)

Kapcsolat:

Központi tanúsítási iroda
E: tanusitohely@tamcert.hu

Hirling Andrea
E: hirling.andrea@tamcert.hu