TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

A TAM CERT Magyarország Kft. Akadémiáján 1999. óta képzünk szakembereket a menedzsment rendszerek számos területén (minőségirányítás, környezetvédelem, munka- és egészségvédelem, élelmiszerbiztonság). Ezeken felül bevezettünk szakági képzéseket, mely egy-egy adott területen (egészségügy, szerelő- és építőipar, hegesztés-technika, EU-konform termékgyártás) ad hasznos, emelt szintű képzést hallgatóinknak.

Tanfolyamaink vizsgával zárulnak és a sikerrel vizsgázók részvételi igazolást, TAM CERT vagy TÜV AUSTRIA tanúsítványt kapnak, tanfolyam típustól függően.

A gazdaságot működtető vállatok és intézmények számára meghatározó jelentőséggel bír, hogy az alkalmazottai milyen munka- és szolgáltatás specifikus képességgel rendelkeznek.

A tanfolyamok résztvevői- érkezzenek az iparból, a gazdaságból vagy az intézmények dolgozói köréből – nemzetközi szinten is hasznosítható átfogó szakmai ismeretekre tesznek szert.

A menedzsment irányítási rendszerek területén egymásra épülő, három szintű oktatási program várja a hallgatókat: asszisztens, menedzser és auditor.

A vállalkozások és vállalatok számára a szakembereik képzése nem csak gazdasági előnyöket jelent. Csökken az elmaradt vagy hibás teljesítés kockázata, növekszik a vállalat pozitív hírneve, piaci verseny képessége.

A TAM CERT Magyarország Akadémia folyamatosan hirdeti meg képzéseit. A vevői igények figyelembe vételével rendszeresen aktualizáljuk képzési kínálatunkat.

Szakmai kapcsolat:

Kuris Zsuzsa

E:kuris.zsuzsanna@tamcert.hu

T: 36 30 736 3920